STOIX Metrics

Få insikter i ditt företag och full kontroll på dina projekt och din strategi med STOIX Metrics. Med underlag kopplade direkt till din bokföring i Fortnox kan du skräddarsy vilka underlag som ger dig värde och sparar dig tid i ditt dagliga jobb.


Istället för att manuellt exportera och hantera siffror, kan du automatiskt få tag i beslutsstöd baserat på din bokföringsdata på ett visuellt och informativt sätt som tillåter dig att agera effektivt.


Läs mer om STOIX Metrics här.

STOIX Metrics on desktop screen.

Funktioner

Report

Samla underlag i rapporter

Få en direkt överblick över ditt företag genom att visualisera viktig data från Fortnox. Genom att kombinera tydliga diagram och grafer från mätvärden får du en helhetsbild av ditt företags ekonomiska situation, vilket gör det enklare för dig att fatta välgrundade beslut. Använd STOIX Metrics för att spara tid, effektivisera din verksamhet samt säkerställa att du har all nödvändig information till hands för att driva ditt företag framåt.

Detaljerad information

Gå ännu djupare med detaljerad visualisering av ett specifikt underlag, där du kan se förändring över tid. I kombination med en tydlig och informativ beskrivning av underlaget, och information om vilka rapporter det ingår i, ger detta dig möjligheten att fördjupa dig i de mest relevanta underlag för ditt företag. Denna detaljerade analysfunktion gör det möjligt att identifiera trender och mönster samt ge dig en djupare förståelse för vad som driver ditt företags prestanda. Genom att ha tillgång till denna detaljnivå kan du agera snabbt på förändringar, förbättra ditt beslutsfattande samt optimera ditt företags prestanda och få den insikt du behöver för att styra ditt företag effektivare.

Showing metric
Comparing metrics

Jämför underlag

Jämför två eller fler underlag i samma vy för värdefulla insikter om relationer och trender i din verksamhet. Denna jämförelsefunktion är mycket kraftfull när du vill förstå sambandet mellan olika delar av ditt företag, eller se hur förändringar i en del av verksamheten påverkar en annan. Genom att tydligt presentera data i en gemensam vy, gör STOIX Metrics det enklare för dig att identifiera och förstå dessa samband. Dra nytta av funktionen för att skapa en djupare förståelse för ditt företag och fatta mer informerade beslut baserade på verklig data.

Fortnox logo

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform som gör det möjligt för företag och redovisningsbyråer att effektivt hantera sin ekonomi och administration.

Plattformen är marknadsledande i Sverige och ger kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic MTF. För ytterligare information se www.fortnox.se

Enkelt att komma igång

Det är enkelt att komma igång med STOIX Metrics både för små och medelstora bolag. Genom att lägga till integrationen till Fortnox är du uppe och redo att få tag i underlag direkt. Allt från intäkter, utgifter, kassa till mer komplexa underlag som likviditet, kundanskaffningskostnad, lagerstruktur mm.

Utöver bokföringsinformation från Fortnox kan även STOIX Metrics koppla ihop sig med dina andra system såsom: CRM, HR, Marknadsföringsverktyg etc. Därifrån kan du skräddarsy underlag från alla relevanta källor samt visualisera informationen du behöver för att ta strategiska beslut. I STOIX kan du direkt få en överblick över hur det går för företaget, identifiera trender och hitta värdefulla insikter för att ta beslut med hjälp av data. Använd även vår AI-sökfunktion för att direkt få fram dataunderlag kopplade till de affärsfrågor du vill få svar på.